Vi udskifter til nye, servicerer og renoverer vinduer i Ringsted

Siden vores opstart i 1986, har Spektrum Vinduer leveret og monteret kvalitetsvinduer og -døre i Ringsted og omegn, og vi yder høj service. Det var Hans Jørgen Lund Hansen, der oprindeligt etablerede Spektrum Vinduer, og med hans sans for god kundeservice og kvalitetsarbejde, fik forretningen hurtigt vokseværk og fik Ringsted og hele oplandet omkring som arbejdsplads.

I de efterfølgende år oplevede Spektrum Vinduer stor fremgang, og vi har udviklet os til et familieforetagende, hvor vi udfører alle former for vindues- og dørarbejde.

Kvalitetshåndværk og glade kunder

Hos Spektrum Vinduer ApS lever vi af glade kunder – også i Ringsted. At kunderne er glade, opnår vi ved altid at levere kvalitetsarbejde, samtidig med vi tilbyder rimelige priser. Og vi handler naturligvis udelukkende med kvalitetsvinduer og -døre, der har mange års levetid.

Levering og montering overalt i Ringsted og omegn

I starten, i 1986, havde vi i Spektrum vinduer ApS primært fokus på lokalområdet i Slagelse og omegn. I dag har vi stadig fokus på lokalområdet, men godt håndværk og høj service har bevirket, at vi i dag leverer og monterer vinduer og døre over hele Sjælland, naturligvis også i Ringsted.

Uforbindende tilbud på udskiftning af døre og vinduer i Ringsted

Når vi har fundet den løsning, der er mest optimal for dig, udarbejder vi et gratis tilbud på både vinduer og døre samt levering og montering. Vi kan både tilbyde et bindende tilbud eller et overslag, afhængig af hvad du foretrækker.

Vi leverer også til andre byer end Ringsted

Vi kører over hele Sjælland herunder i Slagelse, Sorø, Korsør, Skælskør, Fuglebjerg, Køge, Gørlev, Kalundborg, Svinninge, Roskilde, Holbæk, Næstved, Vordingborg,

Selvom din by ikke står på listen, servicerer vi den naturligvis alligevel.

Få et uforpligtende tilbud på døre og vinduer, leveret og monteret

Hvis du kontakter os via telefon eller e-mail, rådgiver vi gerne omkring hvilke vinduer eller døre, der kunne være velegnede til dit behov. Vi er bedst tjent med glade og tilfredse kunder, og vi rådgiver udelukkende ud fra dine behov og den løsning, vi mener, er bedst for dig.

Kontakt os

Ring til os på 38 74 69 69. Du kan også sende os en mail her: http://spektrumvinduer.dk/kontakt-os/ eller pr. mail til info@spektrumvinduer.dk

VINDUER

Vi kan både tilbyde sinehængte vinduer og dannebrogsvinduer, m.m.

FACADEDØRE

Vi kan tilbyde facadedøre, dobbelt facadedøre og sidepartier, m.m.

TERRASSEDØRE

Vi har et stort udvalg af terrassedøre, både single og dobbelte, m.m.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring tilbud eller spørgsmål.