ALTANLUKNINGER

Spændende altanlukninger

En altanlukning forlænger udesæsonen og giver et ekstra løft til din altan. Altanlukninger kan skabe læ for vinden og en flot ramme om din altan uden dermed at fjerne udsigten og lysindfaldet. Hos Spektrum Vinduer kan vi bygge alle typer altanafskærmninger. Vi hjælper dig med at finde den løsning, der er mest velegnet til din altan.

Vi har speciale i altanlukninger

Altanlukninger er vores speciale, og vi har udført mange flotte og specielle altanlukninger gennem vores mange års virke. Uanset om du allerede ved, hvilken type altanlukning, du drømmer om, eller du har brug for rådgivning, kan vi hjælpe.

Vi servicerer hele Sjælland

Med udgangspunkt i Vestsjælland udfører vi altanlukninger over hele Sjælland. Vores håndværkere er erfarne og ærekære omkring det arbejde, de udfører. Derfor kan vi udføre alle opgaver lige fra klassiske altanlukninger til specialopgaver.

Skal dine døre eller vinduer udskiftes samtidig med, du skal have altanlukning, klarer vi det hele på en og samme tid. Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. Det betyder vi rådgiver dig grundigt. Både når det handler om udseende og funktionalitet, men også hvad angår vedligeholdelse, levetid m.m.

På denne måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset. Vi rådgiver også vedr. fremtidig vedligeholdelse af døre og vinduer

Referencer

Du kan også se et udvalg af vores referencer. Det er nogle af de tidligere projekter, vi har arbejdet på, som vi har taget billeder af på forskellige tidspunkter i processen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker tilbud på dit projekt.

Billederne nedenfor er nogle af de vinduer vi kan tilbyde. Klik på dem for at se dem i original størrelse, samt for produktnavn.

VINDUER

Vi kan både tilbyde sinehængte vinduer og dannebrogsvinduer, m.m.

FACADEDØRE

Vi kan tilbyde facadedøre, dobbelt facadedøre og sidepartier, m.m.

TERRASSEDØRE

Vi har et stort udvalg af terrassedøre, både single og dobbelte, m.m.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring tilbud eller spørgsmål.