DOBBELT FACADEDØRE

Dobbelt facadedøre boligens ansigt udadtil

Selvom meget kan findes på nettet, vælger de fleste, der er på udkig efter dobbelte facadedøre at konsultere en fagmand, inden de foretager købet – og det er fornuftigt.

Hvis du står og skal udskifte din dobbelte facadedør, er der mange ting, du skal tage med i dine overvejelser.

Klæder døren din bolig

En vigtig ting er selvfølgelig, om den nye dobbelte facadedør kommer til at klæde boligen. Man kan godt se sig lun på en facadedør, der i sig selv kan være flot. Men når den så bliver monteret, er det samlede billede slet ikke, hvad man havde forventet.

Lever døren op til dine behov?

Hvilke døre der er mest velegnet, afdækker vi under samtalen. En dør der skal kunne klare alle former for vind og vejr, hvis den fx befinder sig et udsat sted, skal være mere hårdfør end en dør, der fx befinder sig under et indgangsparti.

Der er også forskel på graden af vedligeholdelse afhængig af hvilke materialer, du vælger din dør i. Vi sørger for at klæde dig på til at træffe det rette valg.

Lidt om dobbelte facadedøre

Dobbelte facadedøre bør som udgangspunkt være udad åbnende. Hos Spektrum Vinduer kan vi med udgangspunkt i standardmål på karmtykkelse, sprosser m.m. levere de fleste dobbelte facadedørsmodeller i lige præcis de mål, du ønsker det.

Med vor mangeårige erfaring fra vindues- og dørbranchen i bagagen rådgiver vi ned til mindste detalje, både omkring materialevalg, levetid på produktet m.m.

Billederne nedenfor er nogle af de dobbelte facadedøre vi kan tilbyde. Klik på billederne for at se dem i original størrelse, samt for produktnavn.

VINDUER

Vi kan både tilbyde sinehængte vinduer og dannebrogsvinduer, m.m.

FACADEDØRE

Vi kan tilbyde facadedøre, dobbelt facadedøre og sidepartier, m.m.

TERRASSEDØRE

Vi har et stort udvalg af terrassedøre, både single og dobbelte, m.m.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring tilbud eller spørgsmål.