Facadedørspartier

Facadedørspartier er døre, som er kombineret med vinduespartier. Facadedørspartier anvendes såvel i private boliger som i virksomheder og industri.

Vore dygtige håndværkeres mangeårige ekspertise sikrer en hurtig og professionel arbejdsgang, så du kan være sikker på, at opgaven bliver udført uden ærgerlig spild- og ventetid og dermed med mindst mulige gener for dig og din familie.

Grundlæggemde idé
Virksomhedens grundlæggende idé er baseret på kompetent rådgivning, salg af højkvalitetsprodukter og højt serviceniveau . Den grundlæggende idé praktiseres stadig i virksomheden, der både betjener privatkunder og erhvervskunder i Slagelse og øvrige Sjælland. Vi leverer kvalitetsvinduer fra førende leverandører, som bl.a. Unik Funkis.

Spektrum Vinduer har også boligforeninger i kundekredsen, der er tilfredse med stærke servicekoncept.

Vi rådgiver dig grundigt
Du kan også være sikker på at få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye facadedørsparti skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at det holder sig pænt i mange år.

Billederne herunder er et udpluk af de facadedørspartier, vi kan tilbyde. Klik på billederne for at se dem i eksakte mål.

VINDUER

Vi kan både tilbyde sinehængte vinduer og dannebrogsvinduer, m.m.

FACADEDØRE

Vi kan tilbyde facadedøre, dobbelt facadedøre og sidepartier, m.m.

TERRASSEDØRE

Vi har et stort udvalg af terrassedøre, både single og dobbelte, m.m.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring tilbud eller spørgsmål.