Service – Vinduesservice

Nu kan du, din virksomhed eller din boligforening benytte sig af Spektrum Vinduers fantastiske servicekoncept.Vi kan gennemgå hele din eller dine bygningers vinduer og døre, og udbedre alle skader, samt udskifte og reetablere, hvor det er nødvendigt.

Høj kvalitet og flot finish

Vores dygtige medarbejdere kan løse alle opgaver vedrørende vinduer og døre, og al montering sker efter høje standarder.

At opnå en flot finish er desuden et væsentligt fokusområde for os, ligesom vi ved, at levering til tiden er af største vigtighed.

Alle opgaver løses

Uanset om det er et ødelagt vindue, renovering af vinduer, reparation af vinduer, service af vinduer, udskiftning af vinduer, en ødelagt dør, renovering af dør, reparation af døre, service af døre eller udskiftning af døre, er Spektrum Vinduer dit sikre valg. Vi kører på hele Sjælland.

Uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på service af døre og vinduer i dit hus, din virksomhed eller din boligforening, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne ud, og besigtiger bygningen eller bygningerne, samt giver gode råd og vejledning.

VINDUER

Vi kan både tilbyde sinehængte vinduer og dannebrogsvinduer, m.m.

FACADEDØRE

Vi kan tilbyde facadedøre, dobbelt facadedøre og sidepartier, m.m.

TERRASSEDØRE

Vi har et stort udvalg af terrassedøre, både single og dobbelte, m.m.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring tilbud eller spørgsmål.