Vinduer Korsør

Vinduer Korsør. Bor du i Korsør, og skal du have udskiftet vinduer eller døre, kan vi hjælpe.

Siden vores opstart i 1986, har Spektrum Vinduer været leverandør af kvalitetsvinduer og -døre over hele Sjælland herunder også i Korsør.

Vi er specialister indenfor vinduer og døre

Hos Spektrum Vinduer ApS har vi mange tilfredse kunder – også i Korsør. Det er en æressag for os at yde kvalitetshåndværk, grundig rådgivning og god service, samtidig med vores priser er konkurrencedygtige. Vi leverer udelukkende kvalitetsvinduer og  -døre fra professionelle aktører på markedet.

Mange års erfaring

Vores dygtige tømrere har mange års erfaring, og vi brænder for at levere kvalitetshåndværk til rimelige priser. Vi holder os opdateret indenfor nyeste teknikker og trends, så du altid kan være sikker på, at vi kan rådgive dig ordentligt og helt ned i mindste detalje.

Levering og montering i Korsør

Da Spektrum vinduer ApS startede i 1986 var der primært fokus på nærområdet i Slagelse og Omegn. Men Spektrum Vinduer har siden fået vokseværk. I dag er der stadig fokus på nærområdet, men godt kvalitetshåndværk og god service har bevirket, at vi i dag leverer og monterer vinduer og døre over hele Sjælland, herunder også i Korsør.

Vi arbejder både for private og erhverv

Blandt vores kunder findes både privatpersoner, boligforeninger og erhverv. Alle vores kunder er lige vigtige for os, så du er altid garanteret kvalitetsarbejde på højt niveau.

Få et uforbindende tilbud på nye vinduer og døre leveret om monteret i Korsør

Sammen med dig finder vi frem til den rette løsning, hvorefter vi udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på både levering og montering. Vi kan både basere tilbuddet på en fast pris og på timebetaling, afhængig af hvad du ønsker.

Udover Korsør arbejder vi over hele Sjælland herunder i:

Slagelse, Skælskør, Fuglebjerg, Køge, Sorø, Ringsted, Gørlev, Kalundborg, Roskilde, Holbæk, Næstved, Vordingborg og opland.

Du kan se eksempler på vores arbejde her.

Vi leverer vinduer over hele Sjælland, så du kan sagtens kontakte os, selvom din by ikke er nævnt ovenfor. Vi kommer gerne ud og besigtiger arbejdets omfang, så du får et tilbud, hvor der ikke efterfølgende kommer overraskelser af nogen art.

Vi handler udelukkende med professionelle producenter, der producerer terrassedøre af høj kvalitet herunder Unik Funkis

Kontakt os

Kontakter du os via telefon eller e-mail, rådgiver vi dig grundigt omkring hvilke vinduer eller døre, der er det bedste valg ud fra dine konkrete forudsætninger.

Ring til os på 38 74 69 69 eller send en mail her

VINDUER

Vi kan både tilbyde sinehængte vinduer og dannebrogsvinduer, m.m.

FACADEDØRE

Vi kan tilbyde facadedøre, dobbelt facadedøre og sidepartier, m.m.

TERRASSEDØRE

Vi har et stort udvalg af terrassedøre, både single og dobbelte, m.m.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring tilbud eller spørgsmål.