Vinduer Næstved

Udskiftning af vinduer og døre i Næstved

Hvis du bor i Næstved og drømmer om udskiftning af vinduer eller døre, er vi din rette samarbejdspartner.

Siden vi startede vores firma op i 1986, har vi været leverandør af kvalitetsvinduer og -døre til private og erhverv over hele Sjælland og selvfølgelig også i Næstved.

 

Vi ved alt, hvad der er værd at vide om vinduer og døre

Hos Spektrum Vinduer ApS har vi utallige tilfredse kunder – også i Næstved og omegn. For os er det en æressag at yde kvalitetshåndværk, rådgive dig grundigt og yde høj service gennem hele forløbet. Og samtidig er vores priser konkurrencedygtige, så du gør en god forretning. Vi leverer udelukkende kvalitetsvinduer og -døre fra professionelle aktører på markedet, så kvaliteten er i orden.

 

Vi har mange års erfaring

Vores veluddannede tømrere har stor erfaring med montering af døre og vinduer. Vi brænder for at levere kvalitetshåndværk til rimelige priser og for glade kunder. Vi holder os opdateret indenfor nyeste teknikker på markedet. Derfor kan du altid kan være sikker på god rådgivning helt ned i mindste detalje.

 

Levering og montering i Næstved

Da vi startede vores firma i 1986, var det med primært fokus på Slagelse og Omegn. Men vi har siden fået vokseværk. I dag har vi stadig fokus på nærområdet, men rygtet om veludført håndværk og høj service har spredt sig. Dette har bevirket, at vi i dag leverer og monterer vinduer og døre over hele Sjælland, herunder også i Næstved.

Vi udskifter vinduer og døre for både private og erhverv

I vores kundekartotek finder du både privatpersoner, boligforeninger og erhverv. Vi prioriterer alle kunder lige højt, så du er garanteret kvalitetsarbejde på højt niveau.

Du kan se billeder af nogle af vores tidligere projekter her.

 

Få et uforbindende tilbud på døre og vinduer, leveret og monteret i Næstved

Vi kommer uforpligtende ud og besigtiger opgaven. Sammen med dig finder vi de rette døre og vinduer, og så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på både levering og montering. Vi kan enten basere tilbuddet på fast pris eller på timebetaling afhængig af dine ønsker.

 

Udover Næstved kører vi over hele Sjælland herunder i:

Slagelse, Skælskør, Fuglebjerg, Køge, Korsør, Ringsted, Gørlev, Kalundborg, Roskilde, Holbæk, Vordingborg m.fl.

Vi leverer og monterer vinduer over hele Sjælland og på Lolland/Falster, så du er velkommen til at kontakte os, selvom din by ikke står anført ovenfor. Vi kommer naturligvis ud til dig og besigtiger arbejdets omfang. Derefter får du et fast tilbud, hvor du kan være sikker på, der ikke efterfølgende kommer overraskelser af nogen art.

 

Kontakt os i dag

Når du kontakter os via telefon, rådgiver vi dig grundigt i hvilke vinduer eller døre, der passer bedst til dine konkrete forudsætninger.

Ring til os på 38 74 69 69 eller send en mail her