VINDUER OG DØRE I TRÆ/ALU

Vinduer og døre i træ/alu er vejen frem. Skal dine døre eller vinduer udskiftes klarer vi det nemt og hurtig. Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset. Vi rådgiver også om, hvad der skal til for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Fordele ved vinduer og døre i træ/alu

Vinduer og døre i træ/alu kombinerer fordelene ved både træ og aluminium. De har en træramme på indersiden, som giver varme og charme, mens aluminiumsrammen på ydersiden giver en holdbar og vejrbestandig overflade.

Vinduer og døre i træ/alu er et populært valg for både nybyggeri og renovering af ældre bygninger. De er kendt for deres lave vedligeholdelse og lang levetid, da aluminiumsrammen beskytter træet mod vind og vejr, samtidig med at træet giver en naturlig varme og skønhed til interiøret.

Aluminiumsrammen på ydersiden af træ/alu vinduer og døre kan leveres i forskellige farver og finish, og de kræver minimal vedligeholdelse. Træet på indersiden kan males eller bejdses i forskellige farver og nuancer, og det kan også være malet med en klar forsegling for at bevare træets naturlige farve og struktur.

En af fordelene ved træ/alu vinduer og døre er deres energieffektivitet. De har typisk en højere isoleringsværdi end traditionelle aluminiumsvinduer og -døre, hvilket kan føre til lavere energiregninger og et mere behageligt indeklima.

I forhold til prisen kan træ/alu vinduer og døre være en smule dyrere end almindelige trævinduer og -døre, men på den anden side er de mere holdbare og kræver mindre vedligeholdelse, hvilket kan spare penge på lang sigt.

Alle vores vinduer og døre i træ/alu kommer fra førende leverandører på markedet som fx Unik Funkis 

Nedenfor ses et udvalg af vores referencer. Tidligere projekter vi har arbejdet på, som vi har taget billeder af på forskellige tidspunkter i processen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål, eller ønsker tilbud på dit projekt.

Billederne nedenfor er nogle af de vinduer vi kan tilbyde. Klik på dem for at se dem i original størrelse, samt for produktnavn.

VINDUER

Vi kan både tilbyde sinehængte vinduer og dannebrogsvinduer, m.m.

FACADEDØRE

Vi kan tilbyde facadedøre, dobbelt facadedøre og sidepartier, m.m.

TERRASSEDØRE

Vi har et stort udvalg af terrassedøre, både single og dobbelte, m.m.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring tilbud eller spørgsmål.