Vinduer Skælskør – Vi har mange års erfaring

Vidnuer Skælskør. Hvis du bor i Skælskør eller omegn, og du har behov for at få udskiftet vinduer eller døre, kan vi hjælpe dig.
Siden firmaets opstart i 1986, har Spektrum Vinduer været leveringsdygtige i kvalitetsvinduer og -døre.
Vi arbejder over hele Sjælland og selvfølgelig også i Skælskør.

Vi har mange års know-how indenfor døre og vinduer

Hos Spektrum Vinduer ApS har vi mange tilfredse kunder – også i Skælskør. Det er en æressag for os at yde kvalitetshåndværk, grundig rådgivning og god service, samtidig med vores priser er konkurrencedygtige.
Vi leverer naturligvis kun kvalitetsvinduer og -døre fra kendte aktører som fx Unik Funkis

Vi har mange års erfaring i bagagen

Vores professionelle tømrere har årelang erfaring i vinduer og døre, og vi leverer udelukkende kvalitetshåndværk – endda til fornuftige priser. Vi følger udviklingen på markedet, så vi har den rette ballast til at rådgive dig grundigt og helt ned i detaljen.

Vi leverer og monterer også vinduer i Skælskør

I tidernes morgen, da Spektrum vinduer ApS startede op, havde vi primært vores opmærksomhed rettet mod nærområdet i Slagelse og omegn, men så fik vi smag for mere. Vi har selvfølgelig stadig fokus på nærområdet, men veludført kvalitetshåndværk og et højt serviceniveau har betydet, at vi i dag bliver kontaktet fra alle dele af Sjælland, hvilket også bringer os regelmæssigt til Skælskør.

Vi monterer vinduer og døre for både private og erhverv

I vores kundekartotek findes både private personer, boligforeninger og firmaer. Vi vægter alle vores kunder lige højt, så du kan være sikker på kvalitetsarbejde på højt niveau, hvis du vælger os til at udføre dit vinduesarbejde for dig.

Få et godt tilbud på nye vinduer og døre i Skælskør

Gennem dialog med dig, afdækker vi dit behov og finder sammen frem til den rette løsning. Efterfølgende udarbejder vi et uforpligtende tilbud på både levering og montering af dine nye vinduer og/eller døre. Vi kan både udfærdige et tilbud baseret på en fast pris og på timebetaling, så du kan få det, lige som du ønsker.

Udover Korsør arbejder vi over hele Sjælland herunder i:

Slagelse, Skælskør, Fuglebjerg, Køge, Sorø, Ringsted, Gørlev, Kalundborg, Roskilde, Holbæk, Næstved, Vordingborg og opland.

Du kan se eksempler på vores arbejde her.

Vi leverer og monterer vinduer over hele Sjælland så kontakt os endelig, selvom din by ikke er listet ovenfor. Vi kommer naturligvis ud og besigtiger projektet, så du får et konkret tilbud, der holder.

Kontakt os

Kontakt os og vi rådgiver dig grundigt, så du ved hvilke vinduer eller døre, der er det bedste valg ud fra dine behov og forudsætninger.
Vi kan kontaktes på 38 74 69 69 eller du kan sende os en mail her.

VINDUER

Vi kan både tilbyde sinehængte vinduer og dannebrogsvinduer, m.m.

FACADEDØRE

Vi kan tilbyde facadedøre, dobbelt facadedøre og sidepartier, m.m.

TERRASSEDØRE

Vi har et stort udvalg af terrassedøre, både single og dobbelte, m.m.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring tilbud eller spørgsmål.