Vi udskifter og servicerer vinduer i Sorø

Vi monterer og leverer kvalitetsvinduer og døre i Sorø.

Siden firmaets etablering i 1986, har Spektrum Vinduer leveret og monteret kvalitetsvinduer, kvalitetsdøre og ydet fremragende service i Sorø. Oprindeligt var det Hans Jørgen Lund Hansen, der startede Spektrum Vinduer. Forretningen fik hurtigt vokseværk og fik Sorø og hele Vestsjælland som arbejdsplads.

Siden de tidlige år har Spektrum Vinduer oplevet fremgang og udviklet sig til et familieforetagende.
Vi foretager alle former for dør- og vinduesarbejde.

God kvalitet og tilfredse kunder

Hos Spektrum Vinduer ApS samler vi på tilfredse kunder – også i Sorø. Det gør vi ved altid at yde god rådgivning og service, samtidig med vi tilbyder rimelige priser. Og vi handler udelukkende med kvalitetsvinduer og -døre med mange års levetid.

Levering og montering i Sorø

Da Spektrum vinduer ApS startede i 1986 var der primært fokus på nærområdet i Slagelse og Omegn. Men Spektrum Vinduer har siden fået vokseværk. I dag er der stadig fokus på nærområdet, men godt kvalitetshåndværk og god service har gjort, at vi i dag leverer og monterer vinduer og døre på hele Sjælland, herunder også i Sorø.

Vores vinduer leveres af professionelle aktører, og vi samarbejder bl.a. med Unik Funkis

Uforpligtende tilbud på udskiftning/servicering af døre og vinduer i Sorø

Når vi har fundet den rette løsning, udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på både levering og montering. Vi kan både tilbyde fastpris tilbud eller et overslag, hvis dette ønskes.

Udover Sorø leverer vi blandt andre til disse byer

Slagelse, Korsør, Skælskør, Fuglebjerg, Køge, Ringsted, Gørlev, Kalundborg, Svinninge, Roskilde, Holbæk, Næstved, Vordingborg,

Vi kører over hele Sjælland så kontakt os også, hvis din by ikke står på listen.

Få et tilbud på døre og vinduer, leveret og monteret på hele Sjælland

Hvis du kontakter os via telefon eller e-mail, rådgiver vi gerne omkring hvilke vinduer eller døre, der kunne være velegnede til dig. Det rigtige valg for dig. Vi samler på glade og tilfredse kunder og rådgiver udelukkende ud fra dine behov og den løsning, vi mener, er bedst for dig.

Kontakt os

Ring til os på 38 74 69 69. Du kan sende os en mail her: https://spektrumvinduer.dk/kontakt-os/ eller pr. mail til info@spektrumvinduer.dk.

VINDUER

Vi kan både tilbyde sinehængte vinduer og dannebrogsvinduer, m.m.

FACADEDØRE

Vi kan tilbyde facadedøre, dobbelt facadedøre og sidepartier, m.m.

TERRASSEDØRE

Vi har et stort udvalg af terrassedøre, både single og dobbelte, m.m.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring tilbud eller spørgsmål.